Rieneke van Twillert

Als coach en trainer richt ik mij op jouw talenten en mogelijkheden voor groei. Ik zie mogelijkheden voor groei bij iedereen en ben nieuwsgierig naar wie jij bent en naar jouw unieke talenten. Met jou ga ik op zoek naar waar jouw kracht ligt, wat je ten diepste drijft en wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Ik heb een speelse aanpak waarmee ik je aanzet tot leren in de praktijk.

06-21588874, info@proteuscoaching.nl


Isobella van Eck

Iedereen verdient het om meer uit zijn eigen capaciteiten te halen en met plezier en ontspanning aan het werk te zijn. Ik haal er enorm voldoening uit mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Of een stilgevallen motor weer aan de praat te helpen. Als ik zo iemand weer zie opbloeien en met energie aan de slag zie gaan met zichzelf, dan geniet ik daar zelf ook van en dit motiveert mij om het beste te geven.

06-17593814, isobellavaneck@werckt.com


Ellen Lesscher

We zouden veel meer kunnen doen, als we minder voor onmogelijk hielden.’ Hoe langer ik train en coach, hoe meer ik zie dat angst en belemmerende gedachten ten grondslag kunnen liggen aan het besluit iets wel of niet te doen. Ik wil je helpen ontdekken dat je daaraan kunt werken en dat de oplossing in jezelf ligt. Niet alleen is het verrijkend jezelf op een nieuwe  manier te leren kennen, je krijgt daarmee ook handvatten hoe je iets wél voor elkaar krijgt.

06-21801594, ellen@wondernemen.net