Volle Kracht – Over ons

Een unieke krachtenbundeling. Zo noemen wij zelf het ontstaan van Volle Kracht.

Drie ervaren trainers brengen ieder hun kennis en ervaring in. Een samenwerking tussen echte mensenmensen. Volop expertise en enthousiasme om jouzelf, jouw team of bedrijf te begeleiden naar een hoger level.

Maak kennis met ons team

Rieneke van Twillert

“Mijn stijl als coach en trainer is nuchter en eerlijk. Wat ik in mijn begeleiding bied, heb ik in mijn leven en werk zelf doorleefd. Pit en humor zijn vaste ingrediënten. Verder is mijn aanpak heel concreet en daarmee direct toepasbaar in je dagelijkse leven. Ik kom snel tot de kern van de situatie en creëer daarmee overzicht. ‘Geen woorden maar daden’ is een belangrijke drijfveer voor mij. Ik wil beweging laten ontstaan en ondersteun je graag bij de veranderingen die jij wilt.”

Rieneke zoekt naar kansen en mogelijkheden om tot een optimaal en afgestemd resultaat te komen in de werksituatie.

Isobella van Eck

“Mensen met elkaar laten praten in plaats van over elkaar. Dat is vaak het begin van een oplossing. Als ervaren coach beschik ik over tools om te zorgen dat mensen het gesprek aangaan. Hoe moeilijk het onderwerp ook is. Mensen en hun onderlinge dynamiek vind ik mateloos interessant”

De sleutel tot succes is het zoeken naar het gedeelde belang. Isobella heeft focus voor het gemeenschappelijk doel van werkgever en medewerker.

Ellen Lesscher

“Je hebt zoveel meer mogelijkheden dan je denkt. Mensen laten verwonderen over wat er allemaal kan. Dat is één van de mooiste aspecten van mijn vak. Gun jezelf bijvoorbeeld ruimte om dingen te proberen. En iedere stap in de juiste richting, hoe klein het ook lijkt, is er eentje”

Maak een einde aan belemmerende overtuigingen en ontdek dat je meer kunt dan je denkt. De oplossing ligt bij jezelf. Ellen geeft praktische handvatten die werken.

Wil jij ook leren en groeien? Wij nemen vrijblijvend contact met je op!