Volle Kracht – Over ons

Een unieke krachtenbundeling. Zo noemen wij zelf het ontstaan van Volle Kracht.

Drie ervaren trainers brengen ieder hun kennis en ervaring in. Een samenwerking tussen echte mensenmensen. Volop expertise en enthousiasme om jouzelf, jouw team of bedrijf te begeleiden naar een hoger level.

Maak kennis met ons team

Rieneke van Twillert

“Ik zie dat vooral kleinere bedrijven zich geen raad weten met een medewerker die niet lekker in z’n vel zit en daardoor niet uit de verf komt. Als neutrale werkcoach sta ik naast de partijen en help ieder met hun eigen rol, zodat er een oplossing komt”

Hoe de situatie tussen werkgever en medewerker ook is, Rieneke kan daarop snel en zonder wachttijd op inspelen.

Isobella van Eck

“Mensen met elkaar laten praten in plaats van over elkaar. Dat is vaak het begin van een oplossing. Als ervaren coach beschik ik over tools om te zorgen dat mensen het gesprek aangaan. Hoe moeilijk het onderwerp ook is. Mensen en hun onderlinge dynamiek vind ik mateloos interessant”

De sleutel tot succes is het zoeken naar het gedeelde belang. Isobella heeft focus voor het gemeenschappelijk doel van werkgever en medewerker.

Ellen Lesscher

“Je hebt zoveel meer mogelijkheden dan je denkt. Mensen laten verwonderen over wat er allemaal kan. Dat is één van de mooiste aspecten van mijn vak. Gun jezelf bijvoorbeeld ruimte om dingen te proberen. En iedere stap in de juiste richting, hoe klein het ook lijkt, is er eentje”

Maak een einde aan belemmerende overtuigingen en ontdek dat je meer kunt dan je denkt. De oplossing ligt bij jezelf. Ellen geeft praktische handvatten die werken.

Wil jij ook leren en groeien? Wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Menu